Ενέργειες προγραμματισμού του εκπαιδευτικού έργου Δημοτικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2023-2024 
Προγραμματισμός λειτουργίας Ολοήμερου Προγράμματος και Αναβαθμισμένου Προγράμματος Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου 
ypaith
 
 
Προγραμματισμός λειτουργίας Ολοήμερου Προγράμματος και Αναβαθμισμένου Προγράμματος Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου 
Αναβαθμισμένο πρόγραμμα Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου
 Στις σχολικές μονάδες που αναφέρονται στη με αριθ. πρωτ. Φ.7/ΦΜ/98404/Δ1/04-08-2022(4215Β΄) Υπουργική Απόφαση με θέμα: «Ορισμός Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με νέο, αναβαθμισμένο πρόγραμμα ολοήμερου για το σχολικό έτος 2022-23» εφαρμόζεται νέο, αναβαθμισμένο πρόγραμμα Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου, σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις του άρθρου 371 του ν. 4957/2022 (14 Α’).
Για τη συγκρότηση και λειτουργία τμήματος, στο οποίο θα εφαρμοσθεί το αναβαθμισμένο πρόγραμμα ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου απαιτείται εγγραφή τουλάχιστον:
δέκα (10) μαθητών στα εξαθέσια και άνω σχολεία.
 Η αποχώρηση των μαθητών/τριών του Δημοτικού Σχολείου που παρακολουθούν το αναβαθμισμένο πρόγραμμα Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου λαμβάνει χώρα ή στις 15:50, με το πέρας της δεύτερης διδακτικής ώρας της 2ης ζώνης ή στις 17:30, με τη λήξη του προγράμματος.
 
Έντυπα και διαδικασίες που αφορούν στη λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος και του Αναβαθμισμένου Προγράμματος Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου
Οι μαθητές/τριες εγγράφονται στο Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους σύμφωνα με το παρακάτω έντυπο:
 

Αναζήτηση

Login Form